znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* kuchařka/

   vedoucí

   kuchařka

* asistent pedagoga

* sociální asistent

Více informací zde.

Výlet do plzeňské Zoo a noc ve škole třídy 6. B

 

Dne 14. června 2024 se žáci 6. B vydali na výlet do plzeňské Zoologické zahrady. Tento den byl plný zážitků a radosti, který si všichni účastníci budou jistě dlouho pamatovat.

Návštěva plzeňské Zoologické zahrady

Ráno jsme vyrazili z Habartova směr Plzeň. Po příjezdu do zoologické zahrady nás čekala prohlídka, která zahrnovala nejen setkání s různými druhy zvířat, ale také zajímavé poznatky o jejich životě a ochraně. Děti byly nadšené z pohledu na exotické zvířata, jako jsou lvi, tygři, žirafy a sloni. Nechyběla ani zastávka u pavilonu plazů a terária, kde jsme se dozvěděli mnoho nového o hadech a ještěrech.

Prohlídku doplnila zastávka u dětského koutku, kde si žáci mohli odpočinout a zahrát si na hřišti. Po celou dobu nás provázelo krásné slunečné počasí, což jen umocnilo skvělou atmosféru výletu.

Noc ve škole

Po návratu ze zoologické zahrady jsme se rozhodli pokračovat v zábavě a zůstali jsme přespat ve škole. Tato akce byla pro děti dobrodružstvím. Večer jsme si objednali pizzu, což byl pro všechny vítaný odpočinek po celodenním chození.

Po večeři následoval program her. Na závěr dne jsme se všichni společně podívali na film, který jsme si promítli ve třídě.

Nocleh ve škole byl pro děti nevšedním zážitkem. Spaly ve spacácích na karimatkách a užily si atmosféru společného přespání se svými spolužáky.

Rádi bychom poděkovali všem rodičům za jejich podporu. Těšíme se na další společné akce a zážitky, které nás čekají v budoucnu.

Petra Božík, DiS, Jana Ernstová

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy