znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* kuchařka/

   vedoucí

   kuchařka

* asistent pedagoga

* sociální asistent

Více informací zde.

Den deskových her - 31. ldena

Poslední den v lednu byl pro všechny žáky naší školy trochu neobvyklý. To, že je to den, kdy žáci dostávají hodnocení své práce za první pololetí je zcela zřejmé. Ale letos byl tento den přeci jen v něčem nový a moc zajímavý. A to proto, že ho žáci prožili ve společnosti deskových her.

Tento den zorganizovala a naplánovala p. uč. Herynková a pak už bylo na žácích, kam se přihlásí, kde si chtějí potvrdit své hráčské umění nebo se naopak přiučit něčemu novému. U mnohých zvítězila klasika v podobě dámy, prší, piškvorek či člověče, nezlob se, ale pár žáků vyzkoušelo také partičky her mnohem mladších např. v podobě Clueda, Dobble, Gramola a dalších.

Třídy se pro tento den proměnily v herny, ze kterých se ozývaly prapodivné zvuky - salva smíchu či projevy dalších emocí, které hraní her po celé čtyři hodiny provázely. Myslím si, že všichni byli rádi, že poslední pololetní den mohli strávit společnou zábavou s kamarády a nemuseli se učit.

Pátou hodinu jsme pak přistoupili k rozdání výpisů vysvědčení. Většina žáků byla se svými výkony spokojená a připravená se poprat s přijímacím řízením, které je zanedlouho čeká. Takže… tfuj, tfuj, tfuj a ať se zadaří.

                                          Slámová Dagmar, TU

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy