znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* kuchařka/

   vedoucí

   kuchařka

* asistent pedagoga

* sociální asistent

Více informací zde.

A jsme deváťáci

Začátek letošního školního roku jsme společně zahájili vzpomínáním na náš výlet do Prahy, který se uskutečnil poslední týden v červnu. 

Počasí nám přálo, a tak jsme vyrazili do NÁRODNÍHO MUZEA, které nás všechny opravdu nadchlo. Je pravda, že jsem všechny nejprve protáhla Václavským a Staroměstským náměstím a žákům ukázala sídlo NÁRODNÍ BANKY.

Na Václavském náměstí jsme našli krásnou hračkárnu a bez ohledu na to, kolik je komu roků, jsme se nechali unést nádhernou atmosférou.  Na samotný závěr se žáci vypravili do obchodních center, kdo netrpěl nakupovací mánií, šel se mnou na Staromák na ORLOJ.

Než jsme se nadáli, plni zážitků jsme seděli v autobuse a frčeli domů.

Také jsme zavzpomínali na poslední dny a hodiny loňské školního roku, kdy jsme chodili do přírody, jen tak jsme si povídali, zahráli hry či mrkli na nějaký ten filmeček.

A ŠUP a je to tady. Čeká nás poslední rok na ZŠ a všichni si uvědomujeme, že je to opravdu náš poslední školní rok, který strávíme všichni společně. A jaké máme pocity? Inu, shodli jsme se na tom, že smíšené. Z jedné strany se žáci těší, z druhé strany všichni ví, že je čekají důležitá rozhodnutí a bude se uzavírat jejich první životní kapitola.      

                                                                 Slámová Dagmar, TU

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy