znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* kuchařka/

   vedoucí

   kuchařka

* asistent pedagoga

* sociální asistent

Více informací zde.

Charitativní pochod i s účastí 7. A

Již v průběhu měsíce srpna jsem naši třídu zaregistroval coby účastníky 1. ročníku charitativního pochodu, jenž si kladl za cíl shromáždit částku 140 000 Kč na nákup PC sestavy a softwaru pro klienty chodovského Denního centra Mateřídouška, jejichž život je značně ovlivněn vinou omezených možností komunikace. Odeslal jsem také registrační poplatek 500 Kč a už mi nezbývalo nic, než čekat na začátek školního roku.

I když jsem se žáky neměl předem nic domluveno, živil jsem v sobě naději, že alespoň několik těch, kteří spolu se mnou absolvují asi šestikilometrovou trasu, se přeci jen najde. Tato naděje se neukázala coby planá, neboť druhý den školy se ke mně rozhodla přidat čtveřice dívek - jmenovitě se jednalo o Kateřinu Majerovou, Justýnu Hlouškovou, Nikitu Jaškovou a Terezku Svobodovou.

V sobotu 16. září krátce po jedenácté hodině dopolední jsme po krátké prezentaci tedy vyrazili spolu s desítkami dalších na určenou trať. Počasí nám přálo, bylo slunečno, ale nikoliv vedro, a tak zdolání prvního stoupání na Hrádek, nebylo nikterak vysilující. Trasa poté pokračovala po polních a lesních cestách. Na trati nás čekala také tři kontrolní stanoviště s občerstvením, kde si dívky vyzkoušely třeba i střelbu ze vzduchovky.

Asi po dvou hodinách jsme dorazili zpět na místní Baník, kde se ten den odehrávalo mnoho zajímavého. U pořadatelů jsme si vyzvedli účastnický certifikát a s dobrým pocitem, že jsme svým pohybem přispěli dobré věci, jsme se rozešli za dalšími aktivitami. Holky si zaslouží díky za to, že mne v tom nenechaly samotného.

Mgr. Aleš Plevka, třídní učitel 7. A

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy